Vandaag gelanceerd: Innovatief bureau Bloeii voor een bloeiende samenwerking tussen contractpartijen

Tenders scoren? De beste leverancier-partner in huis halen? Bureau Bloeii voor innovatief inkopen en aanbesteden is van start! Peter Kuiper is de drijvende kracht achter dit alles. Vanaf september 2019 helpt Bloeii bij het winnen van aanbestedingen en het inkopen van de beste kandidaat. Met als doel: het sluiten van een ijzersterk partnercontract tussen beide partijen.


Innovatief inkopen en aanbesteden
Bloeii is ontstaan vanuit de wens innovatiever te willen inkopen én aanbesteden. Dat doen we door meer verbintenis te leggen tussen alles dat inkoop raakt. Organisaties zien contractmanagement en inkoop los van elkaar. Inkoop sluit de contracten en contractmanagement moet met het contract van inkoop aan de slag. Aan de contractmanager de onbegonnen taak een contract te managen welke door een ander is bedacht. Dat werkt niet. Zeker niet omdat er weinig beweging is in de inkoopwereld. En contractmanagement zich steeds meer ontwikkeld en kijkt naar innovatie. Daarnaast proberen contractmanagers bij aanbestedingen innovatieve contracten in de markt te zetten. Daarin zijn ze wél weer afhankelijk van inkoop. Contracten gaan uiteindelijk over de schutting en je maakt hoge en onnodige kosten.

 

De koppeling maken
De koppeling tussen inkoop en contracten is belangrijker dan ooit. Daarom is Bloeii vandaag gestart. De inkoopwereld en de wereld van contractmanagement moeten elkaar in plaats van verzwakken, versterken!

Een ijzersterk partnercontract voor beide partijen
De komende tijd laten we de samenwerking tussen contractmanagement en inkoop opbloeien. We helpen opdrachtnemers bij het scoren van tenders en aanbestedingen. En vinden voor opdrachtgevers de beste kandidaat. Uiteindelijk hebben opdrachtgevers en opdrachtnemers hetzelfde doel: het sluiten van een krachtig partnercontract dat zorgt voor een bloeiende samenwerking. Dat doen we door te werken met innovatieve serviceproducten gericht op resultaten.

Bloeii over de fijne kneepjes van het vak
We geven gepassioneerde jonge inkopers een kans binnen onze organisatie. Jongeren met ambitie coachen we en leren we de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast bieden praktische tender- en inkooptrainingen binnen onze Bloeii Academy.

Meer weten over Bloeii? Ga naar www.bloeii.nl en lees meer over onze producten en werkwijzen. Liever direct in contact komen? Bel Peter Kuiper op 0625090157.

Naar overzicht